Home

Friday, January 7, 2011

Tron 3D...


Salam 

Post kali ni agak basi sikit coz apa
yg aku nak cite ni dah blaku seminggu 
lepas tapi hari ni baru nk post kat sini..
Maklum la aku now kat hospital so mmg boring tahap
dewa dah ni so belek2 je pic
dalam notebook ni...


2hari sebelum aku gi Melaka,
aku gan adik2 mmg boring ddk umah so
kami beramai2 ke Panggung Wayang
Village Mall tgk wayang..time tu mmg byk pilihan
so stlh sbulat suara kami semua bsetuju 
utk menonton Tron 3D atas belanja dari adik
aku yg btunang tu..hehe


Cite dia mmg menarik n best
coz impak 3D dia mmg nampak...
Mmg puas tgk cite ni,aku bg 4bintang... :)
klu x caya tanya pada sape2 yg dh tgk...
Pada yg x tgk lagi blh tgk dvd ek...




3 comments:

Mr. Swift said...

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year! :)

Psst : Lelaki Bersuara Emas Jadi MrBean!

A.S.T.I.N.A said...

Bast ker cete tuh? bek tgk cete antu lg best ^^

nas said...

mr.swift :tq i follow u back...

A.S.T.I.N.A : hantu mana best..buruk..hehe