Home

Monday, January 24, 2011

Lagu Utk Dia


Salam semua

Dah lama x masuk blog aku ni...
Bukan apa aku
x berapa sihat sejak 2 menjak ni..
Apapun now aku ok dh...

Sblm aku tlantar sakit aku ada cite
ttg my love merajukan..
so utk pujuk dia aku ada buat
video kat dia..
Hope she now ok...
:)

28 comments:

A.S.T.I.N.A said...

Alhamdulillah dah sembuh..

Pasti si dia dah tak majuk nehhh..

Anonymous said...

pelik tul die nie. jap nk putus pastu pujuk balik..gler ke ape..makwe die lak sggup lak ade pakwe pelik camni...eeeeeeeeeeeeeee

A.s.t.i.n.a said...

En Anon budak2 lagi kot.. tak tau soal hati... takpelah Cik Anon.. asalkan awak happy jer nak kutuk orang, teruskanlah...


En Nas, ada sihat kaaa? Semoga kalian ok2 ekkk..

Anonymous said...

nk tny awk kenal sgt ke ngan en nas a.k.a PENIPU BESAR ni??????

nas said...

wah2 en.anonymous mentang2 aku xde ko dtg kat blog ni dok fitnah pulak,ko kenal ke sape aku? ko tu yg penipu n jht,if ko btl ko x sembunyi la identiti ko pgecut.! kesian mak bapa ko dpt anak mcm ko..sedih siot

A.s.t.i.n.a said...

En Anon, Kalaupun saya kenal apa jua kekurangannya, elok ker saya mengaibkan orang, menghina orang...

En Nas, sihat2kan diri k.. biarkanlah bak angin berlalu. fuhh fuhhh..

NaniRostam said...

Salam...alhamdulillah nas dah sihat. Selalu jaga makan dan jaga diri. Ingat bila saya kata jodoh pertemuan ajal maut di tangan tuhan. Jangan ingat kita sihat...umur kita panjang daripada orang yang sakit.

Hidup ini harus indah.Jangan peduli atas segala cerca yang memburukkan hidup kita.

Take care dear.

Huzaimie said...

jika arwah sempat membaca pasti dia tsenyum melihat komen dari mummy yg dia syg n selalu citekan pada kami. tapi apakah daya allah lebih myayangi dia. al-fatihah buat beliau

aisya said...

ya allah ya tuhanku,tempatkn lah arwah di kalangan org2 yg beriman....kpd anon,sempat ke ko mintak maaf ngn arwah?

Miss Puteh said...

Al-fatihah..semoga ruhnya ditempatkan bersama orang2 beriman..

A.s.t.i.n.a said...

Astaghfirullah...


Innalillah... Saya tak tahu :'(

Azira...Nozie...Kechik said...

al-fatihah...nampak dia sangat kuat orang nya...walau dari dalam, allah saja tahu..

Semangat arwah kuat...mesti sesiapa yang mengenalinya bangga dengan nya...

A.s.t.i.n.a said...

En Nas.. saya mina maaf.. andai ada terlanjur gurau.. Saya rasa mcm En Nas masih ada lagi di sini...

Andai saya boleh tahu bila pemergian arwah, saya sangat ingin nak tahu tarikhnya..

dyna syamsuri said...

Al- Fatihah

Huzaimie said...

pada ASTINA arwah pegi tepat pukul 10.50 a.m pada hari khamis. kebumi pada pukul 3 lbh.

beaty said...

Arwah sakit apa???sedihnya..harap2 keluarganya dapat kekuatan nak terima semua ini

JacksonJohn said...

Takziah kepada keluarga empunya blog ini dan yg terdekat dgn dia..

Walaupun baru hari ni terbaca blog dia, rasa macam dh lama kenal.. Blog ini lah yg akan meneruskan legacy/perjuangan dia.

Rest in peace.

A.s.t.i.n.a said...

En Huzaime.. terima kasih atas makluman..

Semoga arwah sejahtera di sana,..

Saya tak dapat masuk page ni.. sebak.. :'(

kpah k-poh said...

Alfatihah kepada empunya blog ni...

ieda said...

alfatihah buat arwah .. semoga tenang disana ..

buat yg mengenali atau tidak mengenali x baik mengaibkan org .. kita siapa utk layak menghina org ??
walau dia sejahat mana .. biar dia dgn diri dia .. dia sebaik mana dia yg akan menerima .. kenapa kita pula yg nak menempah tiket ke neraka sedangkan kita tidak jauh mengenali dia ..

renung2kan lahh ..

Woofer Storm said...

kematian begitu dkt dngn kita... ermmm tak boleh dgr bnda2 mcm n,sayu hati..wlupun tak knl tuan blog ni sapa,moga beliau ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman...amin3..

*cik/en anon..insaf ke anda??ermmmm sempat anda meminta maaf dari beliau??

Hamizah Binti Zulkifli said...

AL-FATIHAH...sebak bace post2 arwah yg last2 nie..semoga ANON tu sedar...mgkin anon tu prnh rse mrh ats ape yg arwah wt..tp mgkin ade sbb npe arwah wt cmtu kn?sbb nye mgkin ni r..arwah thu die nk pergi...

semoga arwah tenang disana..teringt seseorang yg prnh rapat dgn sy.dia juga telah kembali kpd ALLAH SWT...

A.s.t.i.n.a said...

alfatihah..

En Nas semoga tenang di sisiNya..

Astina dah selamat diijabkabul dengan suami tersayang Muhammad Adli.. teringat pada En Nas..

A.s.t.i.n.a said...

En Nas, moga tenang di sana...


Dah berbulan berlalu, namun En Nas pasti masih merasakan hanya beberapa detik waktu di alam itu.. Tabahlah.. Moga kita ditempatkan di kalangan yg beriman... Saya dah private blog sejak setengah tahun yang lalu.. masih aktif menulis cuma utk rakan2 yg akrab sahaja.. blog masih peneman kala suami saya jauh... lama tak baca komen2 dr en Nas.. nanti sy jenguk lagi...
Al-fatihah~. :'(

luluchen said...
This comment has been removed by the author.
datenghost said...

video edited!welldone..looks like somebody just woke up from 7ft under,may Allah bless u from what u've done

A.s.t.i.n.a said...

Salam En Nas... Moga tenang di alam sana... Hampir setahun berlalu... Sampai satu saat nanti pasti saya juga akan sampai ke sana... Moga ada kesempatan lagi... ummul kitab untuk En Nas.. AlFatihah :(

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)