Home

Tuesday, January 4, 2011

Rindu terubat seketika tetapi derita makin datang..


Salam

Rindu aku pada si dia tadi terubat sedikit
walaupun panggilan ku
dijawab dengan nada agak kasar
tapi ia cukup buat aku rasa bahagia..
aku rindu dia teramat sgt...
Sbenarnya aku x boleh
salahkan dia coz aku yg buat keputusan
tapi aku sendiri yg mderita n sakit...

Memang tiada lagi gadis sebaik dia akan 
hadir dalam hidup aku ni..
Dia ibarat bidadari dunia bagiku..
kebaikan diri dia tlalu banyak hingga
menutup segala kekurangannya..
tapi aku rasa si dia tiada kekurangannya...

Dia gadis yg sgt baik budi bahasa,lawak,sentiasa
tersenyum n buat insan lain happy walaupun dia
x happy..tapi yg paling aku syg n hormat 
beliau adalah didikan agama yg family
dia beri cukup sempurna..
dia banyak mgajarku mjadi insan yg baik
yg dulunya aku adalah setan dunia..

Paling aku x akan lupa adalah pgorbanan 
beliau ketika adik aku tlantar di hospital
KUALA LUMPUR, banyak yg dia tolong 
sememangnya apa yg dia lakukan
sampai mati aku x dpt balas...
Tapi aku langsung x mampu mbahagiakan 
dia..entahlah aku rasa sepanjang 
4 tahun ni aku rasa xde satupun 
yg aku buat dia bahagia...xde satu pun 
yg aku bisa buat dia tsenyum n happy ttg 
hubungan aku gan dia..sememangnya
aku x layak utk bsama dia..dia wanita yg tbaik buat aku...
now aku sakit n btambah lagi sakit n
kebahagiaan apa yg aku berikan..?

Tapi sebenarnya tsimpan disudut hati 
aku ingin aku bahagiakan dia seperti wanita2 lain 
mgecapi bahagia bsama pasangannya..
aku nk bsama dia hingga akhir hayatku..
aku nk melamar beliau n mjadikan beliau sah padaku..
tapi aku takut kedukaan yg menanti dia..
Ya ALLAH bantulah hambamu ini...

Aku tahu kini beliau benar2 marah padaku..
marah dgn kptsn yg aku buat tapi pada
masa yg sama aku juga tseksa..
aku tseksa dgn kptsn aku..aku
rindu dia sgt..aku syg dia sgt...
Sakit yg aku tanggung skrg x sesakit derita 
rindu aku pada dia...
Bila aku buka FB n tgk dia bbual gan org lain
aku jadi cemburu..nape tidak bbual gan ku..
nape x ketawa dgn ku..kenapa?!
tapi jika itu yg aku tanya padanya,mmg aku bodo
kerana aku yg salah,aku yg buat kptsn...
Abg RINDU syg SGT...!!

1 comment:

A.S.T.I.N.A said...

Sekurang2nya terubat rindu kan..?
HAntarlah sms sesekali...