Home

Wednesday, January 5, 2011

Aku Cinta Aku Rindu dia....

Salam

Bgn je pagi ni kepala aku
terus tfikir ttg si dia...Ya Allah aku rindu n syg
dia sgt..aku ni rasa mcm nk gila pun ada...
Pas solat subuh nk tido balik x blh sbb rindu
dia n asyik ingat dia je...dah le pagi2 dr dtg ambil darah..
lg btambah tekanan perasaan...
tapi yg aku tahu aku rindu dia...
 

3 comments:

A.S.T.I.N.A said...

Jangan dipendam rasa hati..
Camner nak sembuh kalau jiwa tidak tenteram..
Yang penting semangat tu kena kuat..
cari punca kekuatan.. YEr En Nas..

nas said...

insyallah semangat sy ada bsama dia n sy akan cuba lawan kesakitan..cuma rindu pd dia je yg x tbendung..

Putery said...

Rindu itu sesuatu yang menyakitkan dan takde ubat kan. Sabar dan jangan biarkan diri sunyi. Penuhi dengan aktiviti sibukkan diri Insya Allah rindu itu meskipun tidak hilang tapi mampu dilekakan.

Salam ziarah dan thanks sebab link ke blog I.