Home

Monday, December 27, 2010

Meraikan Kemenangan MALAYSIA di KARAOKE..!! TAHNIAH malaysia..



 Salam semua,

Sememangnya aku bangga dgn pemain2 MALAYSIA
yang bermain dgn penuh TENAGA n KEYAKINAN yg tinggi..!!
Alasan permain INDONESIA mengatakan laser mganggu
mereka serta mberhentikan permaianan
membuatkan permain2 kita 
bersemangat n mcetuskan kegilaan utk menganas
menterjah gawang Indonesia...
Gol2 yg dhasilkan sememangnya
cantik n tbaik..!!!


 TAHNIAH malaysia...!! 3-0 mmg cukup baik n selesa 
bagi meneruskan perlawanan terakhir 
rabu ni di Indonesia..Hope disana nnt pemain2 kita
akan beraksi mcm di sini btenaga n baik..!



Sememangnya berbaloi aku minta 
keluar wad pagi smlm n mlm tu terus lepak nasi kandar
Makbul gan spupu2 aku n adik aku...
mmg ramai org..atas bwh penuh n paling best
mmg gamat bila gol2 dhasilkan...!!
tepukan TAHNIAH BERAMAI2 diakhiri buat MALAYSIA
distall mamak MAKBUL mlm tadi..

licin aku mkn roti sardin...


Bagi meraikan kemenangan MALAYSIA malam tadi aku gan spupu n adik
aku kami terus gi karaoke..
melalak bagi nk gila smpi suara hilang...



Apapun aku puas smlm...puas sgt2 TGK MALAYSIA BJAYA 
bermain dgn penuh bgaya...!!!


6 comments:

BalqeesAmanda said...

yup..harap 29hb ni Malaysia menang lagik! chaiyok2!

nas said...

:) hope mcm tu n diorg dpt kekal prestasi baik mcm kat sini..tq view blog sy..

A.S.T.I.N.A said...

hoho.. lepas makan... makannn lagi..
sile jgn amal makan tgh2 malam.. tidak elok utk kesihatan *ada aura2 jeles di sini oh* (bestnyeeee makannnnnn)

nora said...

"Bagi meraikan kemenangan MALAYSIA malam tadi aku gan spupu n adik aku kami terus gi karaoke.."

pandai la ko gn kan alasan Malaysia
ckp je lah ko mmg dh lama plan nk gi kan,

baik ngaku...

nas said...

A.S.T.I.N.A : aura jeles tu yg suka coz esok cek buat lagi naaa...haha

Nora : Alasan tu perlu agar awek x marah.. :P

Mr. Swift said...

Hye singgah sini dan polo anda!
Nanti free jemput lah ke blog saya pula. :p

HOT! Rahsia Dan Tips Menjadi Blogger Masyhur/Terkenal Seperti HANIS ZALIKHA.